FOISOR/GRATAR

Foisor si Gratar Pensiunea Bran

Bine ați venit în minunatul spațiu exterior al Pensiunii Bran, unde elementele rustice se îmbină armonios cu natura și vă invită la relaxare și bucurie în mijlocul frumuseții naturale!

Foisor Si Gratar Pensiunea Bran (1)

Foisorul noastru, cu accente rustice din lemn și cărămidă veche, este o oază de liniște și confort, pregătită să vă ofere momente de neuitat în atmosfera autentică a Branului. Aici, veți găsi un colț plăcut și primitor, dotat cu un grătar complet utilat, pregătit să satisfacă pasiunea dumneavoastră pentru preparatele savuroase gătite în aer liber. Atmosfera primitoare și mirosul îmbietor al bucatelor pregătite pe grătar vor face din aceste momente adevărate experiențe culinare.

Foisor si Gratar Pensiunea Bran

Pensiune Bran (152)

Loc de joaca pentru copii

În curtea pensiunii, am creat un loc special pentru cei mici – un teren de joacă vesel, dotat cu tobogan și leagăne. Aici, copiii se pot bucura de joc și distracție în siguranță, sub privirile atente ale părinților. Este un spațiu creat pentru a transforma sejurul dumneavoastră într-o experiență de familie, unde micuții se pot distra în voie, iar părinții se pot relaxa în timp ce admiră frumusețea naturii înconjurătoare.

În fiecare detaliu al spațiului nostru exterior am încercat să aducem un strop de autenticitate și farmec, oferindu-vă un mediu relaxant și plin de bucurie. Vă invităm să vă bucurați de clipele petrecute în foisorul nostru, înconjurați de elemente rustice și de peisaje mărețe. La Pensiunea Bran, ne dorim să vă oferim nu doar cazare, ci o experiență completă, iar spațiul nostru exterior este locul perfect pentru a vă conecta cu frumusețea zonei Bran.

HAI SA VORBIM!

Vă așteaptăm să vă bucurați de o ședere de neuitat la munte!

Scroll to Top