Living/Bucatarie

Pensiune Bran (146)

Living/Bucatarie Pensiunea Bran

Bun venit în spațiul de living și bucătăria generoasă de la Pensiunea Bran, un loc unde confortul și atmosfera familială se întâlnesc pentru a vă oferi o ședere cu adevărat memorabilă!

Facilitati living/bucatarie Pensiunea Bran

Livingul nostru spațios vă așteaptă cu brațele deschise, oferindu-vă un colț confortabil în fața semineului pentru a vă relaxa și a vă bucura de momentele de divertisment. Cu un colțar generos și pufos, atmosfera devine primitoare și plăcută. Semineul electric, cu efecte audio și vizuale care reproduc cu fidelitate atmosfera unui semineu tradițional, adaugă o notă de căldură și romantism în serile mai reci. Așezați-vă confortabil și bucurați-vă de atmosfera liniștită și relaxantă.

Pentru familiile cu copii, livingul este echipat cu o varietate de jucării, oferind celor mici oportunitatea de a se juca și de a se distra într-un mediu sigur și prietenos. Astfel, părinții se pot bucura de momente de relaxare în timp ce cei mici se distrează în voie.

Spatii generoase

Bucatarie utilata

Tv cu 130 canale

Semineu electric

WIFI gratuit

Jucarii pentru copii

Living

Bucatarie

Trecând în bucătărie, veți descoperi un spațiu complet utilat, gata să vă îndeplinească orice dorință culinară. Toate electrocasnicele necesare pentru a pregăti o masă delicioasă sunt la îndemână. Bucătăria noastră dispune de o masă mare și confortabilă, însoțită de 8 scaune, oferind astfel un spațiu perfect pentru mese în familie sau întâlniri cu prietenii. Fie că decideți să gătiți propriile bucate sau să savurați preparatele locale, bucătăria noastră vă așteaptă să vă bucurați de experiențe culinare autentice.

Holuri

La Pensiunea Bran, ne dorim să vă oferim nu doar un loc de cazare, ci o experiență completă și reconfortantă.

Vă invităm să vă simțiți ca acasă în spațiul nostru de living și bucătărie, unde confortul și bucuria se întâlnesc într-un mod unic și plăcut.

HAI SA VORBIM!

Vă așteaptăm să vă bucurați de o ședere de neuitat la munte!

Scroll to Top