PRETURI CAZARE

Preturi cazare pensiune Bran

Check-in / Check-out

Check-in: Vă invităm să vă începeți aventura la Pensiunea Bran după ora 14:00 si pana la ora 22:00. Echipa noastră vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă va ghida printr-un proces de check-in eficient. Veți primi informații detaliate despre facilitățile noastre, cheile camerei și orice alt detaliu important pentru a vă face șederea cât mai plăcută. În cazul în care ajungeți mai devreme și camera este disponibilă, vom face tot posibilul să vă cazăm mai rapid.

Check-out: Pentru a vă permite să vă bucurați pe deplin de ultima dimineață, vă rugăm să faceți check-out până la ora 11:00. Acest program ajută la pregătirea camerelor pentru alți oaspeți și asigură că toată lumea beneficiază de un sejur lin și organizat.

Dacă aveți nevoie de o prelungire a șederii sau aveți întrebări, echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute.

Nu se fumeaza in interiorul pensiunii
Fara animale domestice
Pensiune Bran (90)
Living Pensiune Bran (5)

Lista de preturi cazare Pensiune Bran – Carpe Diem

1100 lei / noapte – luni pana joi
1350 lei / noapte – vineri pana duminica
400 lei / zi – taxa ciubar

Pentru ofertele de preturi cazare la Pensiunea Bran in zilele Pasti, Craciun si alte zile ne puteti contacta.

La Pensiunea Bran, ne dorim să vă oferim nu doar un loc de odihnă, ci o experiență completă și plăcută. Vă mulțumim că ați ales să fiți oaspeții noștri, iar programul nostru de check-in și check-out este gândit pentru a vă facilita șederea și a vă oferi cele mai bune momente în mijlocul frumuseții naturii din Bran.

HAI SA VORBIM!

Vă așteaptăm să vă bucurați de o ședere de neuitat la munte!

Scroll to Top